Villkor- och integritetspolicy

Nedan har vi samlat all information om hur vi hanterar dina personuppgifter via vår Cookie- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Behandlingen av dina personuppgifter är något som vi på Utanspelpaus.se tar på absolut största allvar. Vi predikar för en transparent och rättfärdig behandling av datauppgifter enligt nuvarande regler. I vår sekretesspolicy kommer vi att nu att gå igenom hur dina personuppgifter behandlas på denna webbplats.

Kontaktinformation och uppgiftsansvar

Utanspelpaus.se drivs av BECSO Media LTD och har ansvar för de personuppgifter som du ger till oss.

Vill du ta kontakt kan du göra det på info info @utanspelpaus.se.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i vår integritetspolicy och vid scenariot att vi gör ändringar träder de i kraft med omedelbar verkan.

Dessa uppgifter behandlar vi av dig

Följande uppgifter kan komma att behandlas:

  • Namn
  • Epost
  • Födelsedatum
  • Land
  • Adress
  • Tid
  • IP-adresser
  • Profilbild på sociala medier såsom Facebook
  • Cookiedata
  • Användar-ID
  • Telefonnummer

Affiliatelänkar

Utanspelpaus.se använder olika affiliatelänkar. Att vi använder affiliate länkar innebär att vi får en provision när vi förmedlar spelare till vissa casinon som vi rekommenderar. Med länkarna så kan vi mäta trafik och spåra all trafik som vi skickar för att kunna erhålla rätt provision och givetvis fortsätta driva denna webbplats med hög kvalitativ information för alla våra läsare.

Åldersgräns

Man måste vara 18 år och äldre för att besöka denna webbplats. Det är helt frivilligt att bläddra runt på alla våra olika sidor på denna webbplats och läsa hur mycket man vill. 

Vårt syfte och den rättsliga grunden för behandling av dina personuppgifter

  • Förhindra eventuella attacker från hackers
  • Behandla frågor som är relaterade till kundservice
  • Marknadsföra erbjudanden som vi presenterar på webbplatsen och vid samtycke skicka nyhetsbrev
  • Analysera de aktiviteter som sker på sidan.

Om du använder denna webbplats kommer personuppgifter att samlas in. Det finns ingen möjlighet att använda denna hemsida utan att personuppgifter samlas in. Detta uppmärksammar vi i vårt samtyckesformulär som visas i samband med ett besök på hemsidan för första gången.

De uppgifter som samlas in utgår från det beteende du har på denna hemsida.

Det kan handla om de sidor du besöker, hur länge du befinner dig på hemsidan, vilken IP-adress som används. För oss är det avgörande att kunna hålla koll på eventuella avvikande trafikmönster för att skydda och förebygga från hackers.

Vi har rätten till att blockera vissa IP-adresser vid scenariot att IP-adressen kommer från ett område där spel är olagligt.

Den rättsliga grunden

Det är vår skyldighet att ge dig information om vilken rättslig grund vi har vid behandling av dina personliga uppgifter. Det handlar om följande:

  • Behandlingen av dina uppgifter försiggår med anledning till att hackerattacker ska förhindras som föregår dina grundläggande rättigheter och frihetsrätt, jfr. Dataskyddsförordningen artikel 6, punkt 1, led f.
  • Att du har givit oss ditt samtycke till behandlingen av dina uppgifter enligt Dataskyddsförordningen artikel 6, punkt 1, led a.

Överföring till tredje part

Den enda gången vi kommer att föra över dina personuppgifter till tredje part är om du uttryckt ett samtycke till det samt om det finns nödvändighet för dessa ur ett legitimt intresse. De tredje parterna som det rör sig om skyddas av lagstiftning och handlar om:

EU-kommissionen som fastställt att den säkerhetsnivå som råder för personuppgifter i USA inte har tillräckligt säkerhetsnivå.

Men däremot finns det organisationer i USA som anses som säkra områden vid scenariot att de medverkar i det Privacy Shield-avtal som finns mellan EU och USA och där Nya Zeeland är ett tredje säkerhetsland. De organisationer som vi är skyldiga att överföra information till är:

  • Google Ltd
  • Facebook Ltd

De uppgifter som överförs är i enlighet med EU-kommissionens standardavtal.

Radering av dina personuppgifter

Samtliga personuppgifter som vi lagrar kommer endast att lagras om det finns fog och syfte enligt bokföringslagens regler för lagring av register i 5 år. Samtliga loggfiler, inkluderat IP-adress kommer att lagras i 5 år innan radering sker. Samtlig data från Google Analytics kommer att lagras i 26 månader innan radering.

Du har rättigheter

Du har flera rättigheter och om du vill nyttja dessa behöver du ta kontakt med oss. Det handlar om följande:

  • Rätt till att ta del av vilka personuppgifter som vi behandlar
  • Du har rätten att få eventuella felaktiga personuppgifter rättade
  • Radering av personuppgifter i speciella fall innan tidsfristen
  • Begränsning av behandling av uppgifterna
  • Överföring av data
  • Invändning av lagring av dina personuppgifter
  • Återkalla samtycke

Vår Cookiepolicy

Vi har rätt att göra ändringar i vår cookiepolicy. Om vi gör detta kommer ändringarna att visas här och de börjar gälla omedelbart.

Så fungerar cookies

Precis som många andra webbplatser använder vi oss av Cookies. Cookies, eller kakor, är textfiler som finns lagrade på enheter som en smartphone, surfplatta eller data, för att känna igen enheten.

På så sätt kommer enheten att kännas igen och detta gäller exempelvis statistik och inställningar för att kunna skapa relevanta annonser. En kaka kan innehålla såväl datum, siffror och text men aldrig några personuppgifter eller någon skadlig kod.

Microsoft Ltd, Google Ltd, Match2One AB och Facebook Ltd är de som har tillgång cookies. Genom att använda denna webbplats medger och accepterar du att vi använder oss av cookies. Detta gäller även för tredje part. Men du har alltid möjlighet att blockera eller radera cookies. Vi lagrar följande cookies:

  • Vilka sidor som besökts på hemsidan
  • Vilken tid sidorna har besökts och hur länge
  • När och var de öppnats

Kontaktinformation

Har du frågor, funderingar, klagomål angående hur cookies, personuppgifter eller någon annan information hanteras, då kan du ta kontakt med oss via epost:

Mail: info @ utanspelpaus.se

Vi gör vårt bästa för att svara alla mail vi får inom 24 timmar.

Om oss

Vi som driver Utanspelpaus.se har arbetat inom online casino, betting och fysiska casinon sedan 2012 och har sedan dess blivit experter inom detta område. Vi recenserar inte casinon endast, vi är också spelare och har gjort det sedan vi började arbeta inom denna bransch 2012.

Utanspelpaus.se är 100% oberoende, vi har inga direkta kopplingar till casinon samt spelbolag, allt vi skriver på vår sida om olika casinon och marknader är helt transparent. Vi vänder oss främst till svenska spelare som befinner sig utomlands eller i Sverige och som söker efter casinon utan svensk licens.

Spelaren är viktigast för oss, utan nöjda spelare som väljer sina favorit casinon genom vår sida så hade vi inte kunnat fortsätta leverera bästa informationen om casino marknaden.

© 2020-2022 | Utanspelpaus.se. Alla rättigheter reserverade.