utanspelpaus.se logo

Upptäck Wazdans Extremely Light Games

Wazdans nya spelserie, "Extremely Light," är ett svar på all den forskning och vetenskapliga rapporter som visar att våra hjärnor kan kännas överväldigade av all information och stimulans från omvärlden.

En del av den överstimulans kommer från iGaming-världen, och Wazdan har skapat en helt ny spelupplevelse för att hjälpa dig att minimera påverkan på din hjärna och dina sinnen. De har optimerat grafiken, animationerna, ljuden och de visuella effekterna för att göra det enklare för dig att njuta av spelen.

En "extremt lätt" spelupplevelse

Här har du en riktigt enkel spelupplevelse. I samlingen "Extremely Light" hittar du populära spel från Wazdan som har blivit omgjorda för att undvika att trötta ut dina ögon eller överstimulera dig. Dessa spel laddar upp 2,5 gånger snabbare än de vanliga, vilket betyder mindre energiförbrukning och mer miljövänligt.

Designen och effekterna kan vara enklare än tidigare, men Wazdan bryr sig fortfarande om dig som spelare. Så, du kommer fortfarande att hitta de kända funktionerna som Cash Infinity™, Sticky to Infinity, Collect to Infinity och Cash Out, för att göra din spelupplevelse ännu bättre.

Med "Freedom of Choice" får du tillgång till verktyg som Volatility Levels, Ultra Fast Mode, Buy Feature och den nya tekniken "Chance Level". Dessa verktyg ger dig möjlighet att anpassa dina spel precis som du vill och njuta av dem på ditt eget sätt.

Andrzej Hyla, som är Chief Commercial Officer på Wazdan, berättade om deras senaste innovation: "Vi är glada att kunna introducera vår nya serie Extremely Light, där vi ger våra mest populära spel en uppfräschning för att göra dem ännu mer tillgängliga för dig och andra spelare runt om i världen. Burning Sun är verkligen ett toppval för att fira lanseringen av vår nya kollektion. Vi har inkluderat favoriter som Hold the Jackpot och Sticky to Infinity i den nya, extremt lätta versionen och ser fram emot att betrakta spelarnas reaktion!"

Den senaste titeln

9 Coins Extremely Light är den senaste titeln som släpptes i den nya Extremely Light-spelsamling, tillsammans med Burning Sun. I samlingen hittar du också uppdaterade versioner av våra populära spel Hot Slot: 777 Cash Out, Sizzling Eggs och Hot Slot: 777 Coins, alla skapade för att minimera överstimulering och ge dig en bättre spelupplevelse.

Men oroa dig inte, Wazdan har även bevarat de populära funktionerna som spelare likt dig själv kommit att älska och uppskatta hos Wazdan-spel. Enligt skaparna själva är deras mål att se till att du får ta del av den bästa möjliga spelupplevelse under tiden som du avnjuter Wazdan-spelen.

Därför har Wazdan ansträngt sig för att skapa en balans mellan spänning och komfort. Du kommer fortfarande kunna njuta av de unika inslagen i deras spel och med största sannolikhet uppskatta det som erbjuds ännu mer!

Johan Larsson | Uppdaterad: november 14, 2023