utanspelpaus.se logo

Häng med på ett episkt äventyr i rymden med Gravity Bonanza!

Visste du att svarta hål faktiskt finns där ute i rymden? Ja, de är verkliga, och de har fascinerat oss i årtionden. Nu har Pragmatic Play lyckats omvandla dessa kosmiska underverk till ett helt nytt och spännande slot med rymdtema vid namn Gravity Bonanza.

Häng med när vi tar dig med på en intergalaktisk resa som kommer att sätta ditt hjärta i högsta hastighet! Gravity Bonanza är det senaste tillskottet från Pragmatic Play, och det är verkligen något utöver det vanliga.

I det här spelet har du möjlighet att utforska rymden på ett helt nytt sätt och samtidigt ha chansen att vinna stora vinster. Så låt oss dyka in och se vad detta rymdäventyr har att erbjuda!

Svarta hål – Mer än bara mystik

Visste du att det första svarta hålet, Cygnus X-1, upptäcktes redan 1971 av NASA? Dessa gåtfulla himlakroppar har en förmåga att dra till sig allt i sin omgivning, och Pragmatic Play har verkligen fångat den magin i Gravity Bonanza.

Men oroa dig inte, du behöver inte vara rädd för att bli uppäten av ett svart hål när du spelar detta spel. I Gravity Bonanza är de helt ofarliga och kan faktiskt hjälpa dig att öka dina vinster avsevärt. När ett svart hål landar på hjulen i spelet väljs en slumpmässig symbol ut och samlas in i en Gravity Bonus-mätare.

Vid slutet av varje snurr och eventuella efterföljande vinster kommer du att belönas med en utbetalning från Gravity Bonusen, baserad på antalet insamlade symboler. Det är här du kan se dina vinster skjuta i höjden, tack vare de mystiska svarta hålen.

Vinn upp till 50 free spins:

Om du älskar free spins lika mycket som vi gör, kommer du att älska Gravity Bonanza ännu mer. Här har du chansen att vinna upp till hela 50 free spins i en spännande bonusomgång som dessutom går att återaktivera.

För att låsa upp denna fantastiska funktion behöver du landa 3, 4, 5, 6 eller till och med 7 scattersymboler, vilket ger dig 10, 15, 20, 30 eller imponerande 50 free spins. Under bonusspelet blir de svarta hålen ännu mer lönsamma än under basspelet och kan landa med en multiplikator på x2, x3, x5 eller till och med x10.

Om du inte har tålamod att vänta på att scattersymbolerna dyker upp kan du använda Gravity Bonanzas prisvärda funktion vid köp av bonus, som för övrigt kostar 100 gånger din insats.

Snabba fakta om Gravity Bonanza:

  • Utvecklare: Pragmatic Play
  • Lansering: 28:e september 2023
  • RTP: 96.09%
  • Volatilitet: Hög
  • Högsta vinst: 10 000x
  • Lägsta insats: 2 kr
  • Max insats: 2 400 kr
  • Layout: 7 x 7
  • Struktur på vinstlinjerna: Cluster Pays

Sammanfattning

Gravity Bonanza är ett fantastiskt slot från Pragmatic Play som tar dig med på en hisnande resa genom universum. Det hela bygger på (som titeln antyder) på en rymdtema som verkligen sticker ut!

Med hjälp av svarta hål som kan öka dina vinster, chansen att vinna upp till 50 free spins och möjligheten att landa en maxvinst på hela 10 000 gånger din insats, finns det verkligen massor av skäl att ge detta spel en chans. Så varför vänta? Ta chansen att utforska rymden och spela Gravity Bonanza redan idag. Lycka till, äventyrare!

Johan Larsson | Uppdaterad: november 23, 2023